Популярна українська співачка Ані Лорак, яка зараз активно будує кар'єру в Росії, вирішила показати фанатам нове фото з відпочинку. Публікація в розкішній машині з'явилася в Instagram артистки.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Лорак похвалилася стильним фото, на якому позує в розкішному білому авто Mercedes-Maybach. Імовірно, жінка вирушила на відпочинок з новим молодим коханим Єгором Глібом.

На фото Ані Лорак позує в коротких джинсових шортах, масивних трендових кросівках і сірій футболці на одне плече.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

"Як справи?", - поцікавилася співачка під фото.

" Чому Ані Лорак ніколи не реагує на общественнозначимые події? Завжди в стороні, завжди тільки про себе….", "@anilorak а чому ти така красива?", "Чекаємо з нетерпінням», «Україна сумує за вами! Дуже! 🥺❤️", "Як завжди від верссаче", "Обожнюю ваші пісні завжди чіпляють❤️❤️❤️❤️🙌🙌🙌", - відреагували коментатори.

Раніше Ані Лорак опублікувала фото, яке спантеличило її фанатів. На знімку Ані Лорак сидить на сходинках в коротких шортах і боса. Фанатам вдалося помітити відсутність мізинця на лівій нозі співачки. На правій нозі цей палець теж виглядає дивно.

Нагадаємо, бездоганна Ані Лорак шокувала "дефектом".

Як повідомляв Знай. ua, Лорак кардинально помолодшала поруч з новим коханцем.

Також Знай. ua писав, що груди Лорак вискочила з сукні посеред фотосесії.