Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним фото, позуючи в кислотно-зеленому бікіні і показавши свою справжню фігуру без фотошопу. Так, артистка зізналася, що це її 47-й купальник по рахунку, а ще закликала любити себе. Також Леся розповіла про своє харчування і зазначила, що не їсть хліба і солодкого.

"47й купальник!! Я їх обожнюю!! А з приводу своєї фігури - я її теж обожнюю, хтось скаже шо в мене живіт не прокачаний)) мені пофіг😌я багато працюю і після танців зовсім не займаюсь спортом - немає часу! Їм все, окрім хліба, жирного і конхфет! П’ю багато...не завжди тільки воду😜😆любіть себе такими якими ви є❤️", - поділилася емоціями Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Бомба! Деж не прокаченний -все ок!!!", "Згоден 100%", "То жирні баби заздрять...))", "У тебе ідеальна фігура, нікого не слухай😋", "Розумниця!😍", "Дуже красиве фото і купальник і фігура🔥🔥🔥", "Леся шикарна".

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.