Популярний український телеведучий та тревел-блогер Єгор Гордєєв розповів, як подорожувати за копійки, куди полетіти на відпочинок влітку і чим український менталітет відрізняється від європейського.

Про це пише Clutch.

Читай Знай.uа оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Одного разу з українським журналістом стався жахливий інцидент на борту літака, в результаті якого серед пасажирів почалася паніка.

"У мене страшна аерофобія була. Неймовірно страшна. При чому це не якісь там понти і перебільшення. У мене текли сльози, тремтіли руки і я не міг це контролювати. Я намагався напитися в літаку, щоб якось забутися. Я намагався спати, співати. Що завгодно робив, і це зовсім не допомагало", — ділиться Єгор Гордєєв.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Щоб позбутися страху літати Єгор Гордєєв спробував розібратися з причиною фобії і згадав про інцидент, який трапився з ним під час чергового польоту.

"Я тричі потрапляв у дуже жорсткі авіаінциденти, де була паніка на борту. Реальна паніка. І я зрозумів, що людина боїться, тому що літак буде довго падати і в тебе буде 5-7 хвилин, а може бути навіть 20 гарненько подумати про смерть. Це дуже сильно лякає", — розповідає ведучий.

В результаті Єгор Гордєєв все-таки впорався зі своїм страхом літати на літаках. Допоміг старий добрий "дідівський" метод: "Є стара слов'янська приказка: "Клин клином вибивають". Я почав займатися парашутним спортом. Поступово все пішло на спад. Я проаналізував цей страх. Потім стрибнув з парашутом, враховуючи його суть і філософію, і мені стало легше"

Нагадаємо, що Пугачовій загрожує тюремний термін, опубліковано важливий документ: "Зажралась".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що легендарна Ніно Катамадзе зізналась, що хотіла б жити в Україні: "Ми знайшли одне одного".

Як повідомляв портал "Знай.uа", Алібасов інсценував своє отруєння? Опубліковано вирішальний документ.