Відома співачка з Грузії Ніно Катамадзе зізналась, що дуже любить Україні і із задоволенням жила б у нашій країні. За її словами, українці - дуже теплий і чуйний народ.

Приїжджаючи в Україну з концертами, Ніно Катамадзе практично не знаходить часу прогулятися по місту чи відкрити для себе що-небудь нове. Однак артистка впевнена, що із задоволенням жила б в Україні.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про це грузинська співачка згадала в короткій бесіді з The Lime на знімальному майданчику вокального шоу "Х-фактор" телеканалу СТБ. В одному з випусків нового ювілейного сезону 46-річна Ніно Катамадзе займе місце запрошеного члена журі.

Як зазначила артистка, за роки концертів в Україні між її слухачами і нею з'явився тісний зв'язок взаємної любові і непростих спільних історій.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

"Слухачі і я - ми знайшли один одного. Це люди, яким подобається наша музика, і це перша причина. Друга - мені здається, дуже відчувається моя любов до України і її жителям. Це велика любов. А ще переживання одне за одного, багато загальних і непростих історій", - зазначила Катамадзе.

За ситуацією в Україні виконавиця стежить за можливості, найчастіше дізнається про те, що відбувається з телевізора.

"Я б із задоволенням жила в цій країні, це я точно можу сказати. Тут дуже теплий і чуйний народ", - підкреслила вона.

Коментувати ситуацію в Грузії і свою відмову від виступів у Росії виконавиця навідріз відмовилася.

Нагадаємо, Ніно Катамадзе підтримала Україну і вирішила скасувати виступи в Росії, назвавши Путіна ворогом Грузії, а РФ - окупантом.

Як повідомляв портал Знай.ua, співачка Лайма Вайкуле заявила, що поїде в окупований Крим тільки після зняття санкцій.

Також Знай.ua писав, Олена Кравець вразила заявою про майбутню політичну кар'єру