Відома співачка з Грузії Ніно Катамадзе підтримала Україну і вирішила скасувати виступи в РФ, назвавши Путіна ворогом Грузії, а Росію - окупантом. Про це вона написала у Facebook.

Примітно, що перше політичне звернення Катамадзе до шанувальників було опубліковано ще 29 червня. Але пізніше воно було видалене з невідомих причин. Але через пару днів артистка відновила публікацію.

Читай Знай.иа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Причиною скасування концертів стало загострення російсько-грузинських відносин. Катамадзе публічно заявила, що більше не має наміру виступати в Росії. Співачка уточнила, що її участь в фестивалі "Садиба Jazz" 22 червня в Москві стала останнім виступом в РФ.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Моє серце, мої слова, мій голос і мій протест з вами!.. І в моєму голосі, в кожній частині світу і в Росії, я завжди кажу, що Росія - окупант, Путін - наш ворог і, отже, мій ворог! "– звернулася до мітингувальників Ніно Катамадзе.

ჩემო ძვირფასო მსმენელო და უმაგრესო ადამიანებო ვინც 10 დღეა აპროტესტებთ, ძალადობას და უსამართლობას, პირველ რიგში...

Geplaatst door Nino Katamadze op Zondag 30 juni 2019

Нагадаємо, співачка Лайма Вайкуле заявила, що поїде в окупований Крим тільки після зняття санкцій.

Як повідомляв портал Знай.uа, Сергій Шнуров оголосив про розпуск "Ленінграда" і розповів про подробиці прощального туру гурту.

Також портал Знай.uа писав, що Максим Галкін привітав Зеленського і сказав, коли повернеться до України.