Відома латвійська співачка Лайма Вайкуле шокувала користувачів мережі своїм зовнішнім виглядом. Про це пише Clutch.

Лайма Вайкуле завжди була однією з найбільш струнких і привабливих артисток на пост-радянському просторі, але роки почали брати своє. 65-річна співачка трохи додала у вазі і, за чутками, стала дуже часто випивати алкоголь. На світських заходах Вайкуле поводить себе трохи безглуздо і часто говорить недоречні фрази. Крім того, шанувальники помітили, що її обличчя сильно зіпсувала невдала пластика.

Так, нещодавно Лайма Вайкуле опублікувала відео, на якому разом з Філіпом Кіркоровим позує для журналістів. Підписники вважають, що в той день латвійська співачка трохи "перепила".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

У коментарях вибухнула справжня буря через поведінку Вайкуле.

"Поведінка- не дуже…,для заслужених…", "Вічно під шофе", "Ой Ой Ой наїлися зірки!", "Нічого не розумію.. що у Лайми з мовою? Або пластика невдала, або випила.. на всіх роликах?", "Буха", "П'яна", "Чучуть п'яненькі такі цікаві прям", "Такі смішні і ніжні,пийте менше,але будьте такими добродушними завжди!", — пишуть користувачі.

Нагадаємо, відома латвійська співачка під час бесіди з ведучим YouTube-шоу "Балакучі голови" заявила, що про талант виконавця можна судити тільки по його сольному виступу. За її словами, вона під час візитів на такі концерти відкрила для себе багато зірок.

Раніше Знай.uа повідомляв, популярна радянська виконавиця Лайма Вайкуле продає свій будинок. Варто відзначити, що апартаменти у співачки розкішні.

Також Знай.uа писав, відома латвійська співачка Лайма Вайкуле заявила, що поїде в окупований Крим тільки після зняття санкцій. Таким чином виконавиця прокоментувала нападки з боку росіян з приводу її заяви по Криму.