Вік залишає незгладенні зміни на зовнішності людей і багато хто намагається якомога довше залишатися привабливими, приховуючи зморшки за допомогою різних косметичних засобів і процедур. Особливо важливо це для знаменитостей – артистів, ведучих і акторів, зовнішність яких відіграє основну роль у їх роботі.

Філіп Кіркоров

Філіп Кіркоров виступає на сцені вже безліч років і завоював серця мільйонів шанувальників. Візитною карткою є його зовнішній вигляд, оскільки "король російської естради" традиційно виглядає доглянуто і привабливо. Однак вік не щадить нікого, і обов'язкові ознаки старіння поступово з'являються на обличчі відомого артиста. Особливо чітко це можна помітити на фотографії, яку Кіркоров опублікував на своїй сторінці в соціальній мережі.

Філіп Кіркоров

На знімку видно, що бездоганний зовнішній вигляд співак підтримує за допомогою використання різних косметичних процедур і декоративної косметики. Природно, що артист з усіх сил намагається приховати старість, адже на фото він мало чим схожий на звичного для всіх чоловіка. У нього сиве волосся і зморшки, які кумир мільйонів просто не має права допустити. Залишається незрозумілим лише одне – з якої причини Кіркоров опублікував подібний знімок. Можливо, він хоче показати своїм фанатам, якими силами йому вдається підтримувати себе у формі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що відома українська перебіжчиця Ані Лорак, яка тепер проживає в Росії, опублікувала в Instagram нове відео. Співачка похвалилася спільним кадром з Філіпом Кіркоровим, композитором Дімітрісом Контопулосом, а також власником Elounda Hotels & Resorts Іліас Кокотосом. Крім того, вона згадала, як брала участь на Євробаченні-2008 від України з піснею "Shady Lady", з якою завоювала друге місце.

Як повідомляв портал "Знай.uа": Сергій Лазарєв повторно буде представляти Росію на Євробаченні в цьому році, при цьому всебічну допомогу у підготовці до виступу йому надав Філіп Кіркоров.

Також "Знай.uа" писав, що Філіп Кіркоров був присутній на похороні Юлії Началової і сказав кілька теплих слів, після чого присутні звернулися до нього з несподіваним проханням.