Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним відео. Знаменитість виставила трепетний ролик, на якому збирала всю свою велику родину для загального знімка, позуючи на віллі в Італії. Так, серед родичів артистки можна відразу розгледіти маму, дочок Сару і Соню, двох сестричок і їхніх дітей, а також коханого чоловіка Костянтина і навіть білу собачку.

"Люди, любіть один одного 💚 #семейка #любовь #радость#ИгАрь", - лаконічно підписала Брежнєва. Фолловери взялися коментувати: "Велика сім'я у вас😍", "Які гарні ❤️❤️❤️", "Аааа!) який класний бекстейдж!!! Обожнюю всю вашу родину❤️", "Які ви красиві", "100 раз переглянула 😍", "Як здорово!! Така велика родина!👏💫", "Ах, які класні😍😍🔥".

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.