Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася незвичайним фото, позуючи в новому крилі київського аеропорту "Жуляни". Так, артистка приміряла коротеньку шкіряну спідницю, футболку в чорно-білу смужку та маленьку червону сумочку, а ще запропонувала шанувальникам обрати, які окуляри підходять їй найбільше.

"Дівчата це рай, нещодавно була в новому крилі аеропорту Жуляни!
Держіть мене семеро 🙈тут тааакий величезний бутік і тааакий вибір! Сумки,парфуми, окуляри, косметика і все це в одному місці. А найголовніше це бренди, яких не знайте в Україні. Як вам??". - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Зірка! Ти найкраща ведуча! Один позитив!", "Вам Леся все личить. Якщо можна то беріть всі. Нам дівчатам все згодиться)", "Аааа... Леся, ви красуня 😻", "Образ стильний і неординарний. Вам дуже личить 👍😍🌟", "Prada не можна в Україні знайти?) Мені здається, що у Хмельницькому на базарі точно є😏😌😜".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще