Ведучий української програми «Світ навиворіт» Дмитро Комаров разом з дружиною, телеведучою, Міс Україна-2016 Кучеренко Олександрою взяли участь у фотосесії. На літню зйомку молодята вибрали досить ніжні образи - Саша білу коротку сукню, а Дмитро - білосніжну сорочку та шорти.

В інтерв'ю для Viva подружжя зізналося, що вважає своє знайомство містичним, адже вони мали всі шанси не зустрітися на конкурсі краси.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

«У нас все почалося трохи містично. Наче все йшло до того, щоб я став членом журі на конкурсі «Міс Україна-2016». Я довго намагався відмовитися від участі: не люблю світські заходи. У мене дуже щільний графік, я завантажена людина. Відмовився, але організатори дуже просили. В результаті вирішив піти назустріч і погодився», - розповів Дмитро.

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

За словами Олександри, вона теж спочатку не планувала брати участь у заході.

Також Комаров розповів, як реагує Саша на його часті відрядження і про свою книгу «Світ навиворіт», яку продовжує писати.

«Саша перша, з ким я ділюся всім. Про те, як я мало не втопився, я не розповів навіть батькам, не хотів їх лякати. А після розмов з Сашею я швидко приходжу до тями. До речі, мої замітки до майбутньої книги Саша теж читає перша. Коли їх зможуть побачити інші читачі, я поки сказати не можу - в моєму графіку зрідка виходить знаходити час для книги», - прокоментував Дмитро Комаров.

Нагадаємо, Комаров розповів, чим його зачепила Кучеренко.

Як повідомляв портал Знай.uа, Комарів з "Світу навиворіт" благає українців про допомогу.

Також портал Знай.uа писав, що Дмитро Комаров ледь не став "банкрутом" в Одесі.