Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертою фотосесією в білому бікіні, позуючи на яхті посеред Дніпра в Києві. Так, артиска поскаржилася на холодну погоду влітку, засвітивши ідеальні форми та стрункі ніжки.

"Літо, ну нєє, ми так не домовлялися 😏 Поверни оце ось - «блін, як спекотно», - поділилася емоціями Дорофєєва. Фолловери залишилися в захваті: "Боги 😱🔥", "Дуже круто 😍🔥", "Яка ж Ви неймовірна😍😍😍", "Божечки, що за красуня? 😍🔥", "берет дуже личить))", "Худенька така 🔥", "Блін, як жарко від цих фото! 😻😻😻", "шикарна😍", "Красуня!!!", "Найкрасивіша,навіть коли за вікном холод і немає колишнього літа😻", "Сексі Надя ух....🔥🔥🔥", "Ти морячка я моряк 🔥💓".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.