Відома українська телеведуча і співачка Регіна Тодоренко часто привертає увагу фанатів незвичайними постами в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила трепетне відео з Сорренто, Італія, де 3 липня пройшло їх з Владом Топаловим розкішне весілля. Так, артистка позувала в неймовірної краси весільній сукні, доповнивши образ акуратними аксесуарами і ніжним макіяжем. Варто відзначити, що Регіна запустила новий хештег #свадебныйМарафон , під яким розповідає про підготовку до церемонії.

"Такою щасливою я себе не пам'ятаю навіть на Вануату в племені аборигенів, де не було води, їжі і довелося жити в шпаківні на дереві.... хоча ні ... таке обличчя в мене було, коли я вперше їла тарантула в клярі😜 і кокосового хробака ) Як вам цей образ? Правда, вогонь 🔥!) ", - поцікавилася Тодоренко. Фолловери залишилися в захваті: "Ви прекрасні 😍👍", "Дуже красива😍😍😍😍", "Красуня ))", "Ви прекрасні 😍😍😍", "Ви прекрасна! 😍", "Красуня!🔥🔥🔥", "Принцеса 👸🏼 😘".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Регіна Тодоренко написала, що американці і японці - набагато життєрадісніші українців, а потім звузила очі з допомогою пальців.

А ще артистка знялася в дуже незвичайній рекламі йогуртів з посипкою, показавши дві сторони себе і засвітила величезний вагітний животик.