Настя Каменських збентежила своїх шанувальників пікантним знімком, який опублікувала на своїй сторінці в Інстаграм.

Знаменита Настя Каменських дуже активно веде свою сторінку в Instagram, де показує фото та відео зі свого повсякденного життя.

Українська співачка Настя Каменських зараз виступає під творчим псевдонімом NK, не перестає радувати шанувальників новими піснями і кліпами.

Як стало відомо, Настя Каменських є активним користувачем мережі – співачка постійно показує зі свого повсякденного життя фото і відео, при не перестає радувати шанувальників новими піснями і кліпами.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу За інтернет можна не платити: як скористатися новою послугою Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Також не секрет, що Настя є великою любителькою показати відверті фото, на яких вона з захопленням демонструє свою струнку фігуру. Відпочинок на теплому узбережжі в відкритому купальному костюмі, провокаційні пози, відверті, а місцями навіть викликають кадри – все це є в архіві Каменських.

Так, на цей раз зірка також підігріла інтерес до своєї персони – опублікувала досить таки “гаряче” фото. На фото Настя позувала в пікантній позі в рожевому купальнику, томно прикривши очі залишивши в далекому минулому образ скромниці.

“Коли у тебе є пару годин між зйомками та інтерв’ю #peligrosopromorun відразу біжиш на пляж “, – написала Настя під жарким фото з відпочинку.

Шанувальники не залишилися байдужі: “принадність”, “Великобританія” так….”, “Повія!!!”, “Жах, як люди заздрять. Настюш, ви молодчинка і красуня! Успіхів вам”, “Яка ваша мета”, “Я б тра**ал її досмерти м”, “Як хочеться насадити тебе на мій ***”, “Попа як у Кім!”, “Сексуальна”, “Капец опустилася більше нікуди”.

Також співачка показала себе в яскравому образі. До цього Настя в розділі сторіз в Інстаграм розповіла, що поки що знову не бачиться з Потапом, адже у них різні графіки і концерти не збігаються з відпочинком кожного з них, з цього вона поки що проводить час одна, але дуже сумує.

Настя Каменських активно береться за роботу. Так, цього разу Каменських представила стильний лук для зйомок чергового ефіру Х-фактора!

“Опера називається “Фігаро тут, Фігаро там”. Вчора я була на приголомшливому концерті в Харкові. До речі, всім величезне спасибі. І якихось 5 годин в автобусі, і я вже на зйомках “Х-фактора”, – розповіла в сторі Каменських.

Також, вона опублікувала також кадр з гримерки, на якому позує в елегантному комбінезоні. Свій образ вона доповнила поясом і жовтими туфлями з гострими носами.
Зіркове волосся при цьому зачесане назад, а в якості трендових аксесуарів локони були зафіксовані збоку.

Нагадаємо,Каменських зачарувала сміливим вбранням на шоу "Х-фактор": "Не впізнати".

Як раніше повідомляв Знайua, Настя Каменських вбралася у грайливий комбінезончик, Потап оцінив: красуні все до лиця.

Раніше портал Знай писав,Каменських показала груди в білизні і нарвалася на критику: "Давай вже голою".