Відома українська співачка Настя Каменських, яка нещодавно вийшла заміж популярного репера і продюсера Олексія Потапенка, не перестає дивувати шанувальників стильними луками і світськими виходами. Так, в цей раз Каменських показала на своїй сторінці в Instagram нове фото, на якому позує в незвичайному вбранні.

Читайте Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Настя відображена стоячи на вулиці в грайливому комбінезоні, який вертикально розділений різними тканинами – з одного боку він чорний, а з другого білий, але з яскравим буквеним принтом. Волосся співачки красиво укладене, а на її обличчі легкий макіяж. У цьому вбранні Каменських прийшла на зйомки "Х-фактора", де вона сидить у журі.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову
Показати ще

У підписі до світлини Настя просить шанувальників оцінити її образ. І першим відгукнувся Потап, який написав, що йому дуже подобається її лук. А ось думки фанатів зірки розійшлися: одним комбінезон подобається, а інші не в захваті від такого вбрання.

Нагадаємо, рольові ігри Потапа і Насті Каменських потрапили на відео.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Каменських показала американцям справжню красу по-українськи.

Також портал "Знай.ua" писав, що Потап показав супер стильний весняний лук.