Як повідомляє американське видання The Star, Ніколь Кідман і Кіт Урбан скоро знову стануть батьками. Актриса завагітніла після процедури ЕКО. Голлівудське подружжя дуже щасливе і з нетерпінням чекають поповнення в сім'ї.

Ніколь Кідман - досвідчена матуся. У актриси четверо дітей: прийомні Коннор і Ізабелла (зірка взяла над ними опікунство ще в шлюбі з Томом Крузом) і рідні Сандей і Фейт, які з'явилися в союзі з Кітом Урбаном (молодшу доньку народила сурогатна мати). Нещодавно анонім, близький до Ніколь, розповів виданню The Daily Mail, що актриса хоче стати мамою ще раз. Інсайдер заявив, що Кідман планує всиновити дитину.

"З роками ніхто не стає молодшим. Ніколь теж це розуміє, тому вирішила народжувати дитину, а усиновити. В її віці це правильне рішення", - зазначив анонім.

Кідман

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Ніколь розповіла друзям, що вона вагітна, всього кілька тижнів. Їй вдалося завагітніти після єдиної процедури ЕКО, токсикозу поки немає.

"Кідман і Урбан дуже щасливі", - розповів приближений до родини Кідман.

Зазначимо, що зірка разом зі своїм чоловіком Кітом Урбаном виховує двох дочок - 8-річну Фейт Маргарет і 11-річну Сандей Роуз. Сандей знаменитість народила сама, а другу дівчинку народила сурогатна мати. У Кідман також є прийомні діти - 24-річний Коннор і 26-річна Ізабелла, яких вона всиновила, будучи в шлюбі з Томом Крузом.

Нагадаємо, Брежнєва з донькою обмінялися тілами. Фанати помітили, що мама і донька більше схожі на сестер.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Брежнєва в латексі змусить тремтіти будь-кого.