Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася відвертим селфі в дзеркалі, позуючи в яскраво-зеленому бікіні з анімалістичним зміїним принтом. Так, артистка відсвяткувала 3 мільйони фоловерів на своєму акаунті, засвітивши плаский животик і розкішні форми.

"My 3 🍋🍋🍋 🍋🍋🍋
Люблю вас!!! Кожному по 3️⃣ млн в кишеню💥
Дякую що з Лесею) бажаю по 3 млн. в кишеню - КОЖНОМУ🥰 ", - поділилася радістю Нікітюк. Фолловери взялися коментувати: "Яка краса", "Леся як завжди Чудовий вигляд!!!!!!!", "Купальник 🔥 ти в ролі змійки або крокодила;)", "Зміючка)))", "яка гаряча мала", "Лесюня, ти супер. Знайди мена і народжуй кіндера.", "Ого, нічо сі👏👏👏👏❤️❤️❤️🔥🔥🔥🔥🔥агонь-жінка ))))", "Та ти шо!".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.