Актор Хоакін Фенікс і актриса Руні Мара вирішили побратися після трьох років стосунків.

Два місяці тому 34-річну зірку фільму "Дівчина з татуюванням дракона" помітили з великим діамантовим кільцем на лівій руці. Вже тоді в мережі почали обговорювати можливе весілля знаменитостей, повідомляє журнал Us Weekly.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Руні Мара і Хоакін Фенікс – зірка фільму "Джокер", познайомилися під час зйомок стрічки "Марія Магдалина" і у пари зав'язалися романтичні стосунки. А нещодавно підтвердилися перші чутки про заручини пари.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Пара не особливо афішує свої стосунки і не часто з'являється на публіці разом, тому закохані не поспішали підтверджувати припущення про заручини. Але знайшовся інсайдер, який повідомив, що весілля все-таки відбудеться.

Про Хоакіна Фенікса і Руні Мара відомо, що вони проживають разом уже три роки. У травні 2017-го пара з'явилася на червоній доріжці Каннського кінофестивалю, а через кілька місяців Фенікс підтвердив, що тепер живе разом з артисткою. Тоді він і Мара переїхали в будинок на Голлівудських пагорбах.



44-річний Хоакін Фенікс і 34-річна Руні Мара до цього не були в шлюбі - це буде їхня перша спроба побудувати міцний і узаконений союз. А зважаючи на вік пари і їхні довгі стосунки, можна припустити, що ця спроба буде вдалою.

Руні Мара відома за ролями в таких фільмах, як "Дівчина з татуюванням дракона", "Вона", "Соціальна мережа", "Побічний ефект", "Лев" та "Керол". До 2016 року вона зустрічалася з режисером і сценаристом Чарлі Макдауелл.

Хоакін Фенікс з'являвся в картинах "Джокер", "Вона", "Таємничий ліс", "Гладіатор", "Переступити межу", "Ірраціональна людина" і "Готель" Руанда ". В кінці 90-х він перебував у стосунках з актрисою Лів Тайлер, а пізніше у нього був роман з моделлю Топаз Пейдж-Грін.

Нагадаємо, Руні Мара заради ролі у драматичному фільмі "Історія примари" наважилась на річ, яку не ніколи в житті не робила

Як повідомляв портал Знай.ua, актор Хоакін Фенікс втілив "нового" Джокера в однойменному фільмі.

Також Знай.ua писав, пішов з життя зірка фільму "Дівчина з татуюванням дракона"