Український співак розповів жахливу історію про те, як його автомобіль розбомбили в тихому італійському містечку.

Фронтмен групи DILEMMA Джей Бардаченко відправився з супутницею в подорож по європейських країнах на машині. Проїжджаючи по узбережжю Адріатичного моря, в італійському місті Нумана його чекав дуже неприємний сюрприз. Подробицями того, що сталося музикант поділився на своїй сторінці у Facebook.

"Припаркувалися на місцевій парковці, де стоїть весь час купа машин, забрали з собою пару дрібничок, всі інші речі і валізи залишили в машині, пішли заселятися. Нам тут так сподобалося, що ми вирішили залишитися ще на день-ніч! Вранці підходимо до машини , я відкриваю багажник - там порожньо. Що ?! У нас з Катею мікрошок ", - поділився музикант.

Фронтмен групи DILEMMA Джей Бардаченко

Співак розповів, що грабіжники розбили в автомобілі вікно і вкрали всі речі, техніку, а також зняли з машини деякі запчастини. "Всі речі, що є на нас - це все, що залишилося", - зазначив Джей.

Бардаченко і його супутниця зв'язалися зі страховою компанією, яка оцінила збиток в 250 тисяч гривень. Тепер, щоб компанія компенсувала збитки, потрібно вести машину на евакуаторі до Києва.

"Я вислав на сервіс фотки, щоб приблизно оцінили рівень збитків. 250 000 гривень - тільки запчастини! Подивимося, що буде далі. А наразі мені пишуть багато людей з усіх точок Європи, навіть в Швейцарії зараз "бомблять машини", - розповів артист.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Дешевше, ніж чашка кави: Vodafone запустив пільговий тариф, але не все так радісно Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Нагадаємо, Тодоренко і Топалов після весілля перетворилися на бомжів, навіть джип віддають

Як повідомляв портал Знай.ua, Педан розкрив всю правду про стосунки Притули і Фреймут

Також Знай.ua писав, Легендарна Metallica воскресила культовий хіт Віктора Цоя