У неділю, 21 липня, легендарна група Metallica виступила з концертом у Москві. Самим несподіваним стало виконання Робертом Трухільо пісні Віктора Цоя "Група крові".

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Глядачі не чекали такого неймовірного сюрпризу від виконавців і спочатку буквально оніміли від несподіванки.

"Нічого собі", - чути з натовпу.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Metallica виступила в Росії на московському стадіоні "Лужники" в рамках світового турне WorldWired Tour.

Пісня Цоя "Група крові" вперше була представлена в 1987 року на П'ятому фестивалі ленінградського рок-клубу. Спершу її прийняли неоднозначно, проте потім композиція стала культовою.

Раніше повідомлялося, що соліст легендарної групи Metallica Джеймс Хетфілд зіграв поліцейського фильмі про серійного вбивцю Теда Банді. Передає Metal Hammer.

Фільм "Гарний, поганий, злий" (Extremely Wicked, Shockingly Evil And Vile) був представлений на фестивалі Sundance. У ньому рок-музиканту дісталася роль офіцера поліції Боба Хейворда.

Нагадаємо, Оззі Осборну виповнилося 70 років, кажани в шоці.

Як повідомляв Знай. ua, дружина Оззі Осборна розповіла про три спроби суїциду.

Також Знай. ua писав, що соліст Metallica зловив легендарного серійного вбивцю.