Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася яскравим спільним селфі з Настею Каменських, позуючи на фестивалі "Жара" в Баку. Так, артистки приміряли дуже незвичайні вбрання, які кардинально відрізнялися один від одного, а Надя назвала Настю "колишньою". Варто відзначити, що раніше дівчата часто брали участь у спільних фотосесіях, а чого тільки вартий їх пристрасний поцілунок на сцені.

"Зустріла колишню на @zharafest 😂 ", - пожартувала Дорофєєва. Фолловери не пройшли повз: "Красуні💗💗💗❤️❤️❤️😍😍😍", "Шикарні 🌺❤️✨", "Кращі😍😍😍", "Красуні😍", "Солодкі😍", "Такі милі та позитивні❤️❤️❤️", "Рознесли жару 😻😻🔥", "ВОУ КРАСУНІ😍".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Українцям дали надію: які комунальні тарифи пообіцяли не чіпати На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.