Актори студії "Квартал 95" займаються не тільки виступами на сцені, а ще і озвученням українською мовою мультиків для дітей. Так, і цього разу Олена Кравець, Юрій Крапов та Євген Кошовий стали голосами героїв мультика "Angry birds". Про це повідомляється на сторінці "Кварталу" в соціальній мережі Instagram.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

В акаунті "Кварталу 95" з'явилися фотографії Олени, Юри і Жені, які позують біля банерів і плюшевої статуї героїв мультика. А у підписі до фото повідомляється, що вони стали акторами дубляжу. "Скучили? 8 серпня на великі екрани вриваються улюблені птахи і свині у драйвовій комедійній анімації Angry birds в кіно 2. Вже вдруге в дубляжі беруть участь актори студії "Квартал 95" Олена Кравець, Євген Кошовий і Юрій Крапов", - йдеться в повідомленні.

Популярні новини зараз
Росія готується до масштабного наступу: коли чекати нової атаки Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще

Нагадаємо, Кравець з "Квартал 95" підкорила Одесу коротенькою сукнею.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Кошовий з "Квартал 95" показав Зеленському, що таке "мовний закон у дії".

Також портал "Знай.uа" писав, що "Жіночий квартал" з Кравець навчили Одесу гумору.