Син скандального російського продюсера та музиканта Барі Алібасова, який нещодавно нібито отруївся рідиною для прочищення труб "Крот", заробив на хворобу батька 20 мільйонів рублів і після цього зник. Про це повідомляють російські ЗМІ.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про те, що відбувається в його сім'ї і своє самопочуття, Алібасов особисто розповів журналістам. Так, він зазначив, що за час хвороби схуд на 20 кг, а його син пропіарився на цій історії і навіть не сплатив батькові необхідні ліки.

Журналісти зазначили, що з боку сина Алібасова знімати батька в реанімації було не самим кращим ракурсом, щоб публікувати такі фото в мережі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Так чорт з ним... Молоді, вони на всьому хочуть заробляти. Батько при смерті, а для нього це піар. На всьому хочуть заробити", - відповів Барі.

Крім того, продюсер зазначив, що розмови про те, що їх сім'я заробила під час хвороби, перебільшені. Адже гроші особисто він не бачив, їх отримав син і після того він пропав.

"Не я заробив! Син заробив! 20 мільйонів! Я кажу, ну ти з цих грошей хоч коржик мені купи. Хоча б 100 рублів мені дай на ліки! А він просто зник. З тих пір я його і не бачив...", - зазначив продюсер.

Нагадаємо, Барі Алібасов розповів, що відчув після ковтка отрути.

Як повідомляв Знай. ua, отруєний Барі Алібасов в прямому ефірі накинувся з кулаками на кращу подругу.

Також Знай. ua писав, що Барі Алібасов всіх обдурив.