Найбільш скандальна українська телеведуча, колишній "ревізор" Ольга Фреймут не дуже часто ділиться з фанатами подробицями з особистого життя. Але, як би там не було, Оля все ж час від часу викладає нові фото на своїй сторінці в Instagram і Facebook. В цей раз Фреймут поділилася кадрами з фотосесії про яку, як вона затверджує, давно мріяла.

Ольга Фреймут
Ольга Фреймут

На серії фото ексревізор зазначила, що нарешті-то у неї проходить зйомка з українським фотографом Яною Токарчук, до якої Ольга завжди хотіла потрапити. На кадрах Фреймут постала в ніжному образі: сукня в білизняному стилі гірчичного кольору підкреслила фігуру дівчини, а червоні губи додали більше жіночності. Образ знаменитості довершили великі сережки з перлами. Волосся розпущене, окремі локони зібрані на потилиці. Відомо, що Ольга позувала для українського бренду одягу Lake Studio.

В коментарях стали відзначатися прихильники дівчини. Деякі "вирізнились" недоречними зауваженнями.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

"Олю, пора збільшувати ц*цьки"- написав загадковий чоловік.

Ольга на це відповіла, що не збирається.

Втім, до цього чоловіка приєдналися й інші, підтримавши його у зверненні до Фреймут:

"Чому? Так були б гарні ц*ці", "Не ц*цьки, а прищі. Їх не поцілувати, а видавити хочеться"

Решта фоловерів були більш прихильними:

"Дуже гарно", "Чомусь очі сумні, а сукня пасує", "Як завжди прекрасна! Найжіночніша, захоплююся вами", "Найкрасивіша", "На вас хочеться дивитися", "Чарівна", "Вам дуже личить колір".

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Ольга Фреймут вирішила показати жіночний образ, прогулюючись в кремовій сукні. Фанатів ж насмішило взуття артистки, а також налякала надмірна худорба.