Популярний тревел-ведучий, автор програми "Світ навиворіт" Дмитро Комаров вирішив прокоментувати перемогу Володимира Зеленського на виборах президента і розповісти про нього таке, що раніше знали лише обрані. Відповідний пост з'явився в Facebook ведучого.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Я не політексперт, скажу по-людськи, тим більше що з Володею знаком. Як телевізійника, мені завжди було цікаво спостерігати, як він будує своє виробництво. Мені завжди подобалося, що в компанії у Володі ідеальний порядок, праця людей добре оплачений (найважливіший для мене показник), вони щасливі, дисципліна зразково-показова", - зазначив Комаров.

ЦИК объявила результаты, нас можно поздравить с новым президентом. Я не политэксперт, скажу по-человечески, тем более...

Geplaatst door Дмитро Комаров op Dinsdag 30 april 2019

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше
Показати ще

Крім того, Комарів сподівається, що Володимир Зеленський зможе перенести успішну модель управління підприємством на країну. Крім того, шоумен схвально відгукнувся про особисті якості обраного президента.

"Зараз мене закидають помідорами, але не можу не сказати, про що думаю: друзі, президентом України став нормальний живий чоловік, а не "космонавт", що живе десь в паралельній реальності. Повірте мені на слово: опинившись в одній компанії з Зеленським, через півгодини буде здаватися, що знаєте його все життя. Адекватний, людяний, не жадібний (Олена з Володею не раз передавали гроші на лікування діток у проекті #чашкакофе)", - висловився автор "Світу навиворіт" і опублікував спільне фото з Володимиром Зеленським і його дружиною Оленою.

Нагадаємо, Комаров розповів про Зеленском унікальне, про це мовчать в Кварталі 95.

Як повідомляв Знай. ua, молоденька дружина Комарова з "Світу навиворіт" показала, чим спокушає чоловіка кожен день.

Також Знай. ua писав, що Комаров розповів про першу зустріч з красунею дружиною.