Відома українська співачка, солістка групи "Время и Стекло" Надя Дорофєєва порадувала фанатів в Instagram новим фото. Нещодавно знаменитість похвалилася фото мами Ольги, яку досить часто показує шанувальникам. Так, артистка пожартувала, що найрідніша жінка - керівник її фан-клубу, адже вона прийшла у футболці з чорно-білим принтом дочки.

"Керівник мого фан-клубу @mama.dorofeeva😂🔥💚", - кумедно підписала Дорофєєва. Фолловери взялися коментувати: "Матуся з донькою 😻", "Копія мама😍😍😍💖", "У тебе дуже гарна мама", "Думав чергове фото в старості))", "Кращий керівник!❤️", "клас💗💜", "Надюша у тебе класна мама", "це майлі сайрус?", "Красуня", "Обожнюю вас😍", "Яка мама😍😍", "Копія Майлі Сайрус😊👍", "Красуні".

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Надя Дорофєєва порадувала фанатів дуже лагідним знімком з мамою Ольгою.

А ще Дорофєєва позувала для видання JetSetter в тілесному боді і стильній вініловій смарагдовій накидці. Артистка зізналася, що тепер це одна з її найулюбленіших зйомок.

Також Надя давала концерти в Туреччині, гастролюючи по різним готелям і зізналася, що таким чином можна поєднувати роботу з відпочинком, хоча п'ятий концерт поспіль дається важко.