Відома українська співачка, солістка групи "НеАнгели" Слава Камінська поділилася яскравими знімками з відпочинку. Відповідні фото з'явилися на сторінці в Instagram знаменитості.

Варто відзначити, що напередодні Камінська, яка нещодавно розлучилася з чоловіком Едгаром, заінтригувала підписників кругленьким животиком. Багато хто вирішив, що пара розлучилася незважаючи на третю вагітність.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

А нещодавно на сторінці Камінської з'явилися кілька знімків з грецького острова Міконос. На фото зірка позує у відкритому купальнику, демонструючи соковиті форми і плоский живіт.

Популярні новини зараз
Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Якщо б я зробила таку фотку, можна подумати, що кита викинуло на берег! А тут все чудово", "Вчора з животом ,сьогодні без,ох вже ці жіночі штучки", "Слава,а де Ви свій вчорашній живіт втратили?", - пишуть користувачі.

Нагадаємо, Камінська показала круглий живіт, і це не фотошоп.

Як повідомляв портал Знай.uа, Слава Камінська відразу після розлучення знайшла заміну колишньому чоловікові.

Також портал Знай.ua писав, грайлива Камінська показала колишньому, що він втратив.