Відоме подружжя Настя Каменських та Потап вирушили на відпочинок до Італії разом з учасником групи "Время и Стекло" Олексієм Завгороднім та його дружиною Ганною. На своїй сторінці в Instagram зірки публікують яскраві фото з лазурного узбережжя.

Так, Каменських виклала романтичний знімок, на якому зображена під час прогули з коханим. Співачка вбралася у легку сукню і використовувала мінімум макіяжу.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"З моїм коханим", – підписала фото зірка. А під другим знімком додала: "Мій найулюбленіший фотограф Потап".

Шанувальники не пройшли повз і засипали красиву пару компліментами.

Популярні новини зараз
Пенсіонери отримають значну доплату до пенсії: кому і скільки добавлять найближчим часом Залишилися тижні: в Україні пенсіонерам збільшать виплати поза графіком індексації Доходи не потрібні, субсидію дадуть і так: українцям пояснили нюанс На сім'ю – 43200 грн: українцям дають грошову допомогу, треба звати маму чи бабусю
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Настя, схудла, стала така маленька і тендітна, виглядають тепер з Льошею супер. А адже правда кажуть, що маленькі дівчата для любові, а великі для роботи", "Ви прекрасні", "Яка ви гарна пара. Потап великий і сильний чоловік, Настя, маленька, тендітна дівчина. І не слухайте злі язики... їм вічно все не так", "Красива ,нереально жіночна ,ніжна і сексуальна і таке враження ,що від тебе походить сонячне світло", "Які ви красиві і щасливі. Відмінного відпочинку і в кожній миті спогадів", - пишуть підписники.

Нагадаємо, Камінська показала круглий живіт, і це не фотошоп.

Як повідомляв портал Знай.uа, Лорак з молодим коханцем підтвердили стосунки пристрасним поцілунком на публіці.

Також портал Знай.ua писав, Каменських у бікіні влаштувала гарячу фотосесію з Позитивом.