Відома українська співачка Ані Лорак, яка зараз живе й активно будує кар'єру в Росії, нещодавно розлучилася з чоловіком Муратом. У пари є спільна донька. Після розлучення фанати зірки почали приписувати їй нові романи, однак Лорак тримала інтригу. Та нещодавно артистка таки опублікувала фото з новим залицяльником.

Так, Лорак розмістила на особистій сторінці у соцмережі Instagram чорно-білу світлину з 26-річним саунд-продюсером лейблу Black Star Єгором Глібом.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Прихильники співачки не пройшли повз допису й взялися активно коментувати. Багато фанатів Лорак висловили своє розчаруванням вибором артистки.

Сам Єгор Гліб нещодавно також поділився знімками, один з яких підписав загадковими буквами "КК". Фанати Ані Лорак вважають, що букви означають справжнє ім’я артистки Кароліна Куєк.

На одному фото ми бачимо силует знаменитості при виконанні пісні під час запису, а на другому кадрі – пара цілується, показуючи непристойний жест в камеру.

Фанати відразу впізнали Ані Лорак, адже вона викладала фото в цьому ж вбранні, а також ділилася відео зі студії. "Ми готуємо для вас багато нового і цікавого. Ви чекаєте?" – підписала знімок Лорак.

Варто додати, що Єгор Гліб раніше був одружений з іншою українською співачкою Тетяною Решетняк (Tayanna). Колишня дружина продюсера розповіла, що вірністю він не відрізнявся і постійно їй зраджував. Також він епізодично підтримує стосунки зі своїм сином Даніелем, який народився у шлюбі з Решетняк. За словами Тетяни, в житті дитини він практично не приймає участі.

Нагадаємо, Лорак спалилась на найголовнішому, українці такого не пробачать: "І Лобода теж".

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Ані Лорак розчарувала навіть російських шанувальників.

Також портал "Знай.ua" писав, що колишній чоловік Лорак Мурат показав головну жінку свого життя: і це не донька.