Українська співачка Настя Каменських, яка зараз виступає під творчим псевдонімом NK, продовжує радувати шанувальників новими піснями і кліпами. У соціальній мережі вона опублікувала гарячий знімок з відпочинку і розбурхала фанатів, передає Politeka.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Каменських розбурхала фанатів новим знімком в бікіні зі свого відпочинку. На фото Настя позує для селфи і при цьому загоряє на лежаку.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Тарифи на світло дотягнуть до європейського рівня: без субсидії не вижити На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Пропонують тарифи, які неможливо знайти: абоненти Київстару отримують дивні пропозиції Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що Настя відправилася на відпочинок в Італію. Там співачка гріється в променях спекотного сонця і звичайно ж, позує в бікіні і не тільки на тлі нескінченно красивих пейзажів.

Фанати не пройшли повз пікантне фото і написали чимало компліментів співачці.

"Гріх не засадити☝🏻", "Супер😊👏👏", "Хороший загар", "Шикарна!))😍", "Теж знайшла з ким себе порівнювати. У тебе гарна у кім дивитись гидко", "Ти агонь", "Клас жопа так і хочеться влесть", "Попа як горіх…🔥🔥🔥", "можна до тебе прелеч я тебе", "Ну так собі", "Ну так 👍🏻👍🏻👍🏻", "Попка агонь", "Не че так😎", – пишуть користувачі.

Раніше Настя не раз брала участь у відвертих фотосесіях, в тому числі для чоловічого журналу XXL. Тоді перші зйомки у неї проходили ще в 2007 році.

Нагадаємо, Каменських здивувала шанувальників фото з прогулянки.

Як повідомляв Знай. ua, Каменських завалила мережа амурними фото з Потапом, і жарко стало.

Також Знай. ua писав, що кокетка Каменських затьмарила закордонний курорт української красою.