На телеканалі СТБ вже 29 серпня стартує новий сезон проекту про схуднення "Зважені та щасливі". Тренерами стали Марина Боржемская та Іраклі Макацарія, а на роль ведучої повернулася Аніта Луценко.

У цьому сезоні 9 чоловіків та 9 жінок будуть боротися за нове щасливе життя. Майже всі вони вважають, що саме зайва вага стала причиною того, що їхнє особисте життя не складається, а стосунки з оточуючими також бажають кращого. Проект намагатиметься допомогти учасникам і з цими питаннями.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Нещодавно відбувся прес-показ першого епізоду проекту, на якому були присутні обличчя проекту Аніта Луценко, Марина Боржемская, Іраклі Макацарія, Світлана Фус, Анна Кушнерук, а також Надія Матвєєва, Людмила Шупенюк, Олена Алімова, Михайло Присяжнюк, Максим Єжов та журналісти.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

У през-релізі взяли участь півфіналісти дев'ятого сезону. Вони змогли подивитися на себе з боку і побачити, як вони виглядали 4 місяці тому.

Приклад їм показали колишні учасники проекту, які продовжують займатися своїм тілом, щоб підтримувати потрібну вагу і по-собі знають, як важко даються останні тижні проекту.

Однак, їхні результати вартували всіх складностей і зусиль.

Серед колишніх учасників: Юля Науменко - переможниця 4 сезон, Володимир Одноріг - учасник 2 сезони, Дмитро Завоюра - учасник 4 сезони, Богдан Буряк - переможець 8 сезону, Руслан Карпенко - переможець домашнього схуднення 5 сезону, Дмитро Іванов - учасник 6 сезону, Дмитро Рубан - учасник 3 сезону.

Всі вони своїм прикладом показали, що немає нічого неможливого, головне – бажання і сила волі. А результати, яких вони досягли, справді шокуючі.

Судіть самі:

Богдан Буряк, переможець 8 сезону

Юля Науменко, 4 сезон

Діма Іванов, 6 сезон

Дмитро Завоюра, 4 сезон

Людмила Мотика, 8 сезон

Дмитро Рубан, 3 сезон

Руслан Карпенко, переможець домашнього схуднення 5 сезон

Юля Фоміна з чоловіком

Нагадаємо, на проект "Зважені та щасливі" в якості учасника повернувся переможець першого сезону і колишній хокеїст Микола Воронцов. У першому сезоні він прийшов на проект з вагою 175 кг і йому вдалося скинути 85 кг. Однак вага повернулась через неправильне харчування, яке він мав, перебуваючи в зоні АТО.

Як повідомляв портал Знай.ua, зірка шоу "Зважені та щасливі" Аніта Луценко шокувала фото 7-річної давнини

Також Знай.ua писав, дієтолог "Зважених та щасливих" Світлана Фус розробила унікальне меню для українок.