На телеканалі СТБ вже 29 серпня стартує новий сезон проекту про схуднення "Зважені та щасливі". Тренерами стали Марина Боржемская і Іраклі Макацарія, а на роль ведучої повернулася Аніта Луценко.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У цьому році 9 чоловіків та 9 жінок будуть боротися за нове щасливе життя. Багато з них вважають, що саме з-за зайвої ваги у них не складається особисте життя. З цим питанням проект також постарається допомогти.

Чудові новини!

Популярні новини зараз
Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Однією з учасниць стала оперна співачка Олена Гребенюк. Крім того, на проект в якості учасника повернувся переможець першого сезону і колишній хокеїст Микола Воронцов.

У першому сезоні він прийшов на проект з вагою 175 кг і йому вдалося скинути 85 кг. Завдяки своєму тренеру Аніті Луценко Коля повернувся в спортивну форму і довго підтримував вагу. Після проекту працював у Канаді хокейним тренером. Але чотири роки тому Микола повернувся в Україну і поїхав в зону АТО, щоб захищати країну на передовій.

"На жаль, харчування на фронті далеке від правильного. Як результат – зайва вага повернувся. Всі розуміють, що людям, у яких були проблеми з вагою, треба постійно ретельно стежити за харчуванням, адже поправитися вони можуть швидше інших. На дев'ятий сезон Ворошнов прийшов з вагою 220 кг і став учасником команди Марини Боржемской", - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, дієтолог "Зважених та щасливих" Світлана Фус розробила унікальне меню для українок.

Як повідомляв Знай. ua, найкрасивіша пара шоу "Зважені та щасливі" заявила про розставання.

Також Знай. ua писав, що знаменитий Холостяк Іраклі Макацарія показав новонароджених діточок.