Зараз розпал відпусток і красивих знімків у купальниках. Українські зірки теж не відстають і постійно діляться з шанувальниками літніми знімками в бікіні на своїх сторінках в Instagram.

Співачка Настя Каменських проводить відпустку зі своїм чоловіком і продюсером Потапом. Вони були в Італії, а тепер відпочивають у Франції.

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Вистачить на хліб, поповнення рахунку та упаковку насіння: кому з 1 квітня додадуть до пенсії 500 грн Українцям допоможуть вижити: виплатять по 3600 грн на кожного члена сім'ї Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Надя Дорофєєва теж розважається з чоловіком Дантесом в Італії. Зірка похвалилася стрункою фігурою в чорному бікіні і кораловому купальнику.

Слава Камінська зараз проводить відпустку в спекотній Греції. Красуня продемонструвала три ефектних пляжних луки.

Красуня Оля Полякова спочатку виклала в Instagram фото, на якому вона в строкатому бікіні зображена на яхті, демонструючи при цьому накачаний прес.

Потім суперблондинка показала кадр у чорному асиметричному купальнику, зробленому біля дерева.

Нагадаємо, що Настя Каменських у прозорій майці порівняла себе з Богородицею.

Як повідомляв портал Знай.uа, Дантес похвалився голою попою Дорофєєвої всьому Instagram.

Також портал Знай.uа писав, що Володимир Дантес показав романтичне фото з відпочинку.