У середу, 7 серпня, народна артистка України Софія Ротару відзначає свій 72-й день народження. Син Руслан, невістка Світлана, онуки Софія і Анатолій привітали маму і бабусю зі святом.

Так, судячи з фотографій в соціальній мережі Instagram, співачка проводить цей день разом зі своєю родиною. Її онуки і син опублікували на своїх сторінках у соцмережі Instagram фото з Софією Михайлівною.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати
Показати ще

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Вітаємо нашу улюблену! Здоров'я і ще довгих і щасливих років життя!" — написала під знімком невістка іменинниці Світлана.

"Я завжди думав, ну як це — коли тебе люблять протягом півстоліття мільйони людей? Напевно, якесь особливе почуття, яке дано зазнати лише великим Артистам… Ну, а для мене ти завжди будеш Мамою — рідний, єдиною і найкращою! Дай Бог тобі здоров'я і душевного спокою! Насолоджуйся кожним днем — ти це заслужила! З Днем народження, Софія Михайлівна Ротару!!!", — привітав свою матір Руслан Євдокименко.

Онука Софія, яку назвали на честь знаменитої бабусі, також привітала її з днем народження в Instagram-Stories.

"З нашою іменинницею! З днем народження", — підписала фото англійською мовою Софія.

Варто відзначити, що знаменита іменинниця не залишилася у боргу і на своїй сторінці поділилася фото з онуками та у підпису поставила сердечко.

Нагадаємо, що Ротару дізналася секрет вічної молодості.

Як повідомляв портал Знай.ua, внучка Софії Ротару закохала Instagram харизмою і відчуттям стилю.

Також портал Знай.ua писав, що Соня Євдокименко вразила новим чином, позуючи посеред поля.