Відомий в Україні 33-річний бізнесмен з Грузії Іраклі Макацарія, який був героєм шостого сезону проекту "Холостяк" і шукав в нашій країні наречену, активно веде Instagram і часто тішить шанувальників новими фото. Цього разу власник продакшн-компанії Mag Entertainment показав фанатам фото з тренування у спортзалі.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Іраклі Макацарія

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин
Показати ще

І все б нічого, але нещодавно стало відомо, що найпопулярніший холостяк України і Грузії став новим тренером в 9 сезоні проекту "Зважені та щасливі", який стартує на СТБ вже 29 серпня. Схоже, спортивний і підтягнутий Іраклі дозволяє собі розслабитися у вихідні, а може в такій їжі і криється секрет такого ідеального пресу, як у нього.

Нагадаємо, зірка "Холостяка" кинув українських красунь і відправився в Мекку всіх заробітчан.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Іраклі Макацарія став найстильнішим чоловіком України.

Також портал "Знай.uа" писав, що зірка "Холостяка" спокушає наречених голим тілом.