Юрій Великий розповів що проходив кастинг на рівні з усіма.

Новий актор студії "Квартал 95" Юрій Великий, який тепер буде грати замість Володимира Зеленського, поділився, як отримав цю роль.

За словами актора, він має багато друзів і серед авторів, і серед акторів "Кварталу" і працював у студії з 2009 року. Однак на роль Зеленського він проходив кастинг на рівні з усіма, який нещодавно оголосив "Квартал 95".

"Спочатку ми обговорювали з хлопцями моє повернення в "Квартал". А потім я зробив пародію на Зеленського, вони відразу помітили, що в цьому є потенціал. Однак, я, як і всі бажаючі, брав участь на рівних умовах у конкурсі на кращого пародиста Зеленського, який був оголошений студією "Квартал 95". Можливо, хтось замість мене буде пародіювати. І робити це краще. Не буду наполягати на своїй кандидатурі", - прокоментував Великий.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків
Показати ще

Однак, Юрій розповів, що він намагався копіювати Зеленського, коли той ще не був президентом.

"Взагалі я давно хотів зробити пародію на Вову, ще коли він не був президентом. Коли тільки прийшов у "Квартал", сидячи на авторській читанні, я спостерігав за його грою, жартами, виразами. Напевно, бажання зробити пародію на коміка у мене було ще з тих часів", - зізнався великий.

Нагадаємо, вибух на російському полігоні обріс страшними деталями.


Як повідомляв раніше Знай.uа скандальний танцюрист Путіна Полунін отримав подарунок у Криму.


Також Знай.uа писав про те, що український теле-і радіоведучий Анатолій Анатоліч висловив свою думку щодо зірок, які вирішили стати політиками.