Українська супермодель і суддя відомого шоу "Топ-модель по-українськи" Алла Костромічова показала фанатам ідеальну фігуру. На своїй сторінці в Instagram модель опублікувала фото, на якому позує в неймовірному образі, а також заінтригувала початком відпустки.

Читайте Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Чудові новини!

Тепер Знай.uа став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй програми для Android чи IOS і залишайся в курсі останніх подій. Все це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

На відео можна побачити супермодель, яка засмагає на яхті разом з подружкою. Дівчата сидять спиною до камери, але, коли чують голос знімаючого їх, повертаються до нього обличчями. Як видно, Алла Костромічова засмагає в рожевому купальнику, а її подружка - у зеленому. Шанувальники не пройшли повз і почали активно обговорювати публікацію зірки.

Популярні новини зараз
Війна не закінчиться ні в 2024, ні навіть у 2025: переможниця "Битви екстрасенсів" розповіла про вихід на кордони 1991 року В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою
Показати ще

Нагадаємо, головна топ-модель України розбурхала фантазію фанатів.

Раніше портал "Знай.ua" повідомляв, що Алла Костромічова з розмахом відзначила свої 33.

Також портал "Знай.ua" писав, що Алла Костромічова розповіла, як їсти і не товстіти.