Надія Матвєєва добре знайома українським телеглядачам у ролі незмінної ведучої телепроекту "Все буде добре". Ця самодостатня, яскрава і розумна жінка закохала своєю чарівністю абсолютно всіх шанувальників тележурналу.

Програма виходила на каналі СТБ 6,5 років. За цей час глядачі отримали більше 40 тисяч унікальних порад, серед яких сотні рецептів від кращих кулінарів країни і прикладів ефективних тренувань, які допомагали жінкам залишатися завжди привабливими.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

У грудні 2018 року стало відомо, що телепроект "Все буде добре" закривається. Та сумувати за улюбленою ведучою глядачам не довелося. Надія веде активне публічну життя і з величезним задоволенням ділиться в своїх соціальних мережах подробицями професійного та особистого життя.

Так, нещодавно в Instagram Матвєєвої з'явилася серія нових фото, на яких 51-річна зірка з'явилася в абсолютно новому амплуа. Якщо раніше Надія з'являлася на очі глядачів при повному макіяжі і переважно в ділових образах, то тепер перед шанувальниками постала легка і безтурботна жінка. На фото Матвєєва постала зовсім без косметики, і найцікавіше, має вигляд без неї набагато молодший.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Шанувальники тут же відреагували на новий образ і обсипали свою улюблену телеведучу компліментами.

"Вам пасує геть усе! Сильно схудли і маєте чудовий вигляд! Так тримати! Така справжня!";
"Красуня!"
"Загадкова!"
"Класна! Розкішна жінка!", - пишуть користувачі

Нагадаємо, Надія Мейхер закохала Instagram незгасаючою красою

Як повідомляв портал Знай.ua, Катя Осадча на відпочинку показала, чим спокусила Горбунова

Також Знай.ua писав, Аніта Луценко показала тренування для бадьорого понеділка