Відома зіркова тренер і телеведуча Аніта Луценко завжди дає безліч корисних порад про здоров'я і спорт на своїй сторінці в Instagram. Нещодавно знаменитість виставила невеликий уривок з ранкового тренування, позуючи на дерев'яному містку. Так, артистка показала комплекс вправ для понеділка, починаючи з розтяжки і закінчуючи вправами для преса.

"🔥🔥🔥🔥🔥
Понеділок ( 1 тренування)
Розминка + 20 підйомів колін з руками ( найлегша резинка)
1. Присідання з махом назад по діагоналі 20 разів 2 підходи
2. Махи назад стоячи 15 разів на кожну 2 підходи
3. Розведення колін сидячи 20 разів 2 підходи
4. Прес по діагоналі 20 разів 2 підходи
ВАЖЛИВО! Кожну вправу робити до того стану, коли останні 3 рази дуже дуже складно робити - саме вони і змінюють форму тіла! Залежно від цього вибирайте силу резинки! Ви повинні мати амплітуду в русі, але це не повинно бути дуже Легко і варіант рух 2 см - теж не підходить! ", - поділилася порадами Луценко.

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість брала участь у популярному українському шоу "Танці з зірками", так що вирішила не тільки навчиться новим, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.