Зірковий тренер і телеведуча Аніта Луценко зазвичай ділиться з українками корисними порадами про здоров'я і спорті. Однак на цей раз вона не тільки розповіла, на яке випробування зважилася, але і показала несподіваний знімок. Фото з'явилося в Instagram дівчини.

Аніта Луценко віддала перевагу елегантному образом і показала шанувальникам свої довгі ноги.

Читай Знай. ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Сьогодні я посперечалася, що до 31 серпня не вип'ю жодного кави 😅☝🏻 мій внутрішній наркоша дуже стурбований 😂😂 зазвичай перших 3 дні все-таки складні) Від кави є і користь, коли він хороший і без нічого більше. Але у мене все-таки він викликав залежність, а я ж цього не люблю🤪 Поїхали!", - написала Аніта в публікації.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору
Показати ще

Шанувальники підтримали зіркового тренера в ініціативі та розповіли, як їм вдавалося чи ні долати різні залежності. Однак деякі більше уваги звернули не на підпис, а на стильне фото.

"Ці ноги🔥♥️", "фото шикарне", " Мій ❤ відноситься до фото. Дуже шикарна💕", "Фото і коштувати приголомшливі😍😍😍😍😍", "Яке шикарне фото", - пишуть фанати.

Раніше знаменитість виставила дуже важливий пост про те, скільки води потрібно випивати людині на добу. Виявляється, важливо не тільки кількість вживаної рідини, але і час, коли її треба пити. Також Аніта додала, що схуднення починається саме з питного режиму.

Нагадаємо, Аніта Луценко розповіла про тонкощі прийому води.

Як повідомляв Знай. ua, Аніта Луценко догори ногами розповіла, як досягти мети.

Також Знай. ua писав, що Аніта Луценко поділилася дієвими способами схуднути.