Телеканал СТБ вже приступив до зйомок дев'ятого сезону найбільш вагомого шоу країни "Зважені та щасливі". Анонси нових випусків сезону надзвичайно порадували шанувальників, бо замість В'ячеслава Узєлкова до команди тренерів приєднався зоряний холостяк Іраклі Макацарія.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Не даючи українцям отямитися від щастя, творці шоу приголомшили новиною і про повернення й іншого зіркового тренера - Аніти Луценко. У новому сезоні дівчина стане ведучою шоу.

Аніта поділилася своїми емоціями з приводу такого очікуваного повернення в проект:
"«Зважені та щасливі» - це велика (у всіх сенсах) частина мого життя. Люблю особливою любов'ю, тому що це мій перший проект на ТБ. Пам'ятаю, як у першому сезоні стукало серце в скронях, коли учасники з'явилися на горизонті. Минуло 8 років - і я знову готуюся до зйомок вже дев'ятого сезону «Зважених». Я була однією з тих, хто створював цей проект, тому особливо приємно знову повернутися в команду".

Популярні новини зараз
Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Аніта Луценко

Зазначимо, що Аніта була тренером у перших п'яти сезонах шоу, а так само ведучою в сьомому.

Також, Луценко розповіла про те, які зміни в ній відбулися за рік без шоу і яким вона бачить проект тепер:

"Я змогла подивитися на проект зі сторони, об'єктивно оцінити його важливість для людей і свою роль у ньому. Коли довго живеш одним проектом, перестаєш відчувати його «смак» і гостроту того, що відбувається. Звикаєш навіть до незвичайного. Наприклад, коли вчора ще люди, що ледве ходили, біжать на твоїх очах марафон в 42 км. Ця пауза була потрібна. Тому що я повертаюся зголоднілою по емоціям, викликам, надривам та адреналіну".

Новий сезон "Зважені та щасливі" українці зможуть побачити вже восени 2019 року на телеканалі СТБ.

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Аніта Луценко записала відео, за допомогою якого можна вирівняти поставу і зробити ноги стрункішими. Тренування займе всього 5 хвилин.

Також знаменитість вирішила не тільки навчитися новому, але і навчити своїх фоловерів. Так, Аніта і її партнер Олександр Прохоров записали на відео коротеньке тренування.

А ще тренер поділилася рецептом корисних лінивих вареників.