Після фіналу минулого сезону проекту "Зважені та щасливі" багато глядачів згорали від нетерпіння, щоб дізнатися: кого ж творці шоу залишать на місці тренера в наступному році? Всі знають, що Марина Боржемська і В'ячеслав Узєлков розлучилися, тому працювати разом точно не зможуть.

Виявилося, що в новому сезоні легендарного шоу з учасниками залишиться Марина. Проте суперника їй знайшли цілком гідного – місце другого тренера зайняв зірка "Холостяка" і "Танців з зірками" Іраклі Макацарія.

Іраклі Макацарія
Іраклі Макацарія

Креативний продюсер проекту "Зважені та щасливі" Тунік Євген розповів про пошуки тренера для шоу:

"Ми кастингували багатьох чоловіків-тренерів. Але в певний момент зупинилися на людині, який ідеально підходить під концепцію цього сезону. Іраклі не просто всім відомий «Холостяк» СТБ, кінопродюсер і привабливий чоловік. Він як ніхто інший асоціюється зі спортом. Він займається ним професійно – своє ідеальне тіло він створив сам. На телебаченні в Грузії веде постійні рубрики, які стосуються здорового способу життя, і читає мотиваційні лекції. Іраклі стане для наших учасників не тільки сильним тренером, а і добрим порадником у плані сприйняття себе і побудови відносин, якщо у них виникне такий запит. Для другої кандидатури ми переглянули багато відомих жінок, які пов'язані зі спортом. Але в результаті зупинилися на тій, з ким співпрацюємо вже три роки – Марина Боржемська. За час роботи у проекті вона кілька разів перемогла сильних чоловіків-тренерів. Марина вимагає нового суперника, яким стане Іраклі".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу
Показати ще

Аніта Луценко
Аніта Луценко

Творці шоу повідомили глядачам ще одну радісну новину - Аніта Луценко знову займе місце ведучої.

"Ні для кого не секрет, що Аніта – одна з кращих ведучих в історії проекту, у якої сильний бекграунд стосунків зі "Зваженими". У неї є характер, стрижень, харизма, досвід, зовнішність і посил. У неї є все, щоб мотивувати учасників на досягнення". Євген Тунік

зважені
зважені

Зйомки нового сезону стартують вже сьогодні: учасники пройдуть перший конкурс, після чого будуть розподілені по двом командам. Прем'єра нового сезону відбудеться восени.

Раніше Знай.uа повідомляв, тепер уже колишня дружина відомо українського боксера і тренера шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслава Узєлкова Марина Боржерская вперше розповіла про розлучення після 19 років спільного життя.

Також Знай.uа писав, пара з Шотландії скинула 88 кілограм на двох, щоб зіграти повторне весілля і зробити гарні фото.