"Зважені та щасливі" - одне з найбільш емоційних шоу на українському ТБ, яке допомагає учасника змінитися як зовні, так і всередині. Недавано стало відомо про щасливу новини від учасників сьомого сезону. Передає Clutch.

Пара помаранчевих, яка в 2017 році стала не тільки фіналістами проекту, але і офіційно оформила стосунки на проекті, нещодавно стала батьками.

Аліна Буць і Максим Письмиченко прийшли на проект разом. Він важив 121 кілограм, вона - 125. Максим обіцяв Аліні кільце на пальці і церемонію одруження тільки після того, як вона схудне, адже з такою вагою дівчина не змогла б виносити дитину.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Дати виплати пенсій "перетасували": чи можна змінити день отримання виплат Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

Пара скинула по 50 кг, дійшла до фіналу, але їм трохи не вистачило, щоб перемогти у проекті. Правда, вони вважають, що головну перемогу в житті все ж отримали: змінилися, одружилися і народили спільну доньку Алісу.

"Перша думка після повернення з пологового будинку – як ми жили без Аліси? Як же я любила свою вагітність і як же я люблю свою улюблену дівчинку зараз. Цю любов неможливо виміряти, вона не має меж! Дякую Господу Богу, що він подарував нам таку довгоочікувану дитину. Спасибі моєму чоловікові Максиму, що він вірив і вселяв у мене цю віру – що дитина у нас обов'язково буде", — зворушливо написала у себе на сторінці Аліна.

Нагадаємо, після розлучення знаменитий спортсмен і зірковий тренер проекту "Зважені та щасливі" В'ячеслав Узєлков не може забути дружину Марину.

Раніше Знай.uа повідомляв, тепер уже колишня дружина відомо українського боксера і тренера шоу "Зважені та щасливі" В'ячеслава Узєлкова Марина Боржерска вперше розповіла про розлучення після 19 років спільного життя.

Також Знай.uа писав, пара з Шотландії скинула 88 килограмм на двох, щоб зіграти повторне весілля і зробити гарні фото. Після того, як Дженіс і Вільям побачили себе збоку в об'єктиві фотографа, вони вирішили кардинально змінити своє життя.