Популярна американська співачка Кеті Перрі опинилася в центрі секс-скандалу. 34-річну виконавицю звинуватили у тому, що вона вчинила ще 7 років тому.

Про доволі дивну поведінку зірки розповів модель Джош Клосс на особистій сторінці у соціальній мережі Instagram.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Хлопець стверджує, що неприємний інцидент трапився на святкуванні дня народженні його друга. Тоді він лише починав кар'єру моделі й співпрацював з Кеті Перрі. Зокрема, він знявся у її кліпі "Teenage Dream".

"Це була вечірка з нагоди дня народження Джонні Вуєка. Я коли побачив її, ми обійнялися, бо вона все ще була моєю любов'ю. Але коли я повернувся, щоб представити їй мою подругу, вона стягнула з мене мої штани й спідню білизну, щоб продемонструвати своїм друзям і всім присутнім мій пеніс. Можете собі уявити, яким жалюгідним та збентеженим був мій стан?", - зазначив актор.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Також чоловік заявив, що довго мовчав, оскільки йому було важко про це говорити, а також зазначив, що представники Перрі не дозволили йому публічно висловлюватися щодо Кеті під час роботи з нею. Клосс також наголосив, що розповів цю історію, оскільки майже у всіх секс-скандалах фігурують чоловіки, а, на його думку, жінки залишаються безкарними.

"Я говорю зараз це, щоб сказати, що жінки, у яких є влада, такі ж огидні, як і чоловіки. Зізнатися в тому, що хтось так жорстоко з тобою поводився, було важко, і це забрало дуже багато часу", — пояснив хлопець.

Нагадаємо, що Гросу награлася в черниці, з такою попою і грудьми важко "замолювати гріхи": тільки погляньте на цю тигрицю.

Як повідомляв Знай.uа, Дорофєєва розповіла про роман з Єгором Крідом: чи варто нервувати Дантесу через красеня-холостяка

Також портал Знай.uа писав, колишня дружина Потапа Горова показала апетитні форми в міні-бікіні: "Не гірше за Каменських"