Нещодавно стало відомо, що Даша Трегубова змінить телеведучу Оксану Марченко в новому сезоні вокального шоу Х-Фактор на СТБ. З тих пір українці почали уважно стежити за артисткою і підписалися на її соціальні мережі.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Так, на офіційній сторінці в Instagram після нетривалого відпочинку, під час якого Трегубова засвітила розкішні форми в купальнику, розповіла, над чим працює в даний момент. Українська знаменитість збирається випустити новий випуск Даша читає на YouTube, повідомляє Clutch.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

«Прямо зараз ми робимо це. Записуємо нові #дашачитает #дашачитає Як же я скучила», – написала Трегубова.

"Відчуваю, буде дуже цікаво. Даша, читай. Надихаюся вами і теж читаю вірші у Фейсбуці", "Ви така прекрасна актриса. І коли читаєте вірші, прямо за душу бере. Ваша інтонація, ваша манера і харизма, яку я як глядач відчуваю під час перегляду. Та ви ж краще голлівудських актрис деяких будете! Велике прохання: публікуйте частіше Дашу читає", "Так кумедно, що в кадрі ділова така, в строгому костюмі, а за кадром взагалі без взуття сидите. Ось це я розумію, ха-ха", – коментують шанувальники.

Нагадаємо, раніше дружина Monatik завоювала українців красою і стилем.

Також Знай.uа писав, що Лайма Вайкуле назвала найбільш важливі якості для жінки: "Це вроджене".

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Джолі забула про Пітта в обіймах зірки "Месників".