Відома українська телеведуча Леся Нікітюк порадувала новими знімками в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася розкішним кадром, відправившись підкорювати незвідані куточки України з новим тревел-шоу "Le маршрутка". Так, артистка приміряла облягаючі велосипедки, коротеньку білу блузку з написом "Леся" і маленьку сумочку, позуючи на тлі заходу сонця з скуйовдженим волоссям.

"Такий романтичний настрій, що хочеться процитувати класика : ...квадрат гіпотенузи дорівнює сумі квадратів катетів 😁", - пожартувала Нікітюк. Фолловери залишилися в захваті: "На останній фотці зачіска АГОНЬ😂", "Ой яка красааа", "Гарна. Хмельничаночка 😎💐", "Точена фігурка! Супер!❤️😍👏", "Ого куди вас занесло !!!!", "Перша і друга суперські фотки! А третя "Дзвіночок"😂", "Ти бумбезна, і такий бардак на голові це природньо........😘😘😘👌👌".

Чудові новини! Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Леся Нікітюк взяла участь у популярному українському шоу "Танці з зірками" і після першого ж ефіру пошкодила руку.

Також знаменитість нарешті показала свого партнера на шоу "Танці з зірками".

А ще артистка в білому купальнику і футуристичних окулярах засвітила всі пікантні місця, а фанати залишилися в захваті.