Американська актриса і співачка, зірка Disney Channel, володарка премії Еммі Дав Камерон обурила частину своїх шанувальників, опублікувавши селфі в білому топі без білизни.

23-річна Камерон опублікувала в своєму Instagram фотографію в одязі, але без бюстгальтера, і викликала хвилю негативних коментарів.

Читай Знай.ua у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

"Не хочу тебе засмучувати ... але в Instagram є 13-річні ... як батько, я думала, що тут безпечніше, ніж в більшості соціальних мереж",
"Ви коли-небудь чули про бюстгальтері?",
"«ПРОСТО ЗУПИНИСЬ !!! Я відписався від тебе через це дер * ма !!! ",
"Ця фотографія зруйнувала моє дитинство з переглядами Лів і Медді",
"Ви не повинні бути на Disney, тому що на вас немає ліфчика. Disney - це мрія і натхнення. Це не так. Ваша робота - приносити радість", - пишуть актрисі обурені фоловери.

Відповідь всім хейтерам ховалась у підпису, залишеному Камерон під фото. Вона процитувала книгу про фемінізм Singing Woman: Voices of the Sacred Feminine.

"У жінок є історія, яку систематично придушували ... Наша колективна духовність в значній мірі була зруйнована, щоб відповідати потребам чоловіків і людям при владі. Це робить глибокий вплив на самооцінку дівчат і жінок", - написала актриса.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Варто зазначити, що більшість шанувальників все ж підтримало позицію Камерон.

"Суспільство навчило мене, що щось просте, наприклад, не носити бюстгальтер, це скандально і ганебно, але це не так. Це природно і красиво",
"Це божевілля, скільки людей прямо зараз з'ясували, що у жінок є соски",
"Я пишаюся підтримувати тебе", - пишуть користувачі.

До слова, Дав Олівія Камерон зіграла дві головні ролі в комедії Disney Channel Лів і Медді. Вона також знялася в фільмах Cloud 9 і Descendants.

Нагадаємо, Disney перезніме легендарні комедії

Як повідомляв портал Знай.ua, Disney презентувала перший тизер-трейлер довгоочікуваного фільму "Аладдін".

Також Знай.ua писав, Disney потішив дітей продовженням мультсеріалу "Зоряні війни"