Заслужена артистка України Наталка Карпа вагітна. 38-річна співачка чекає первістка від свого чоловіка Євгена Терехова, з яким вона в шлюбі з 2016 року. Про це ексклюзивно для Clutch розповів наш інсайдер. З нами поділилися дуже особистими подробицями з життя народної улюблениці.

"Вона вже десь на четвертому місяці. Рідні шалено щасливі. Це дуже бажанf і довгоочікуванf дитина", - каже джерело Clutch з близького оточення зірки.

Однак сама Наталка старанно приховувала свою вагітність. Вона хотіла зберегти це в таємниці, так як вважає, що період виношування дитини - найпотаємніше в житті жінки. На нових фото можна побачити, як вагітна Наталка Карпа прикриває кругленький живіт об'ємними нарядами або кардиганами.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Підтвердженням "цікавого" положення Наталки Карпи є пост в Instagram, який вона написала кілька місяців тому:

"Сьогодні у мене щастя! Поки без пояснень, але такого десятого неба я давно не відчувала!" - поділилася співачка.

Дехто з шанувальників вже встигли здогадатися, що їх кумир чекає малюка і почали активно вітати зірку в соцмережах.

"Життя сповнене несподіванок!", "Тримаємо подвійні кулачки. Вітаємо!", "Зародження нового життя. Зелена точка на шиї - символ присутності світлої душі", - пишуть передплатники Карпи.

Також нещодавно в програмі "Ранок з Україною!" на каналі "Україна" Карпа інтригуюче відповіла на питання про поповнення в сім'ї:

«О, ці соціальні мережі! Так, мені зараз часто пишуть: «Наташа, ти погладшала чи вас можна привітати?». Але скажу одне, я вважаю, що призначення кожної жінки – бути мамою. Але знаю ще другий моментик, що щастя любить тишу».

Нагадаємо, раніше молоденька дружина Комарова з "Світу навиворіт" показала фігуру у вузькій сукні.

Також Знай.uа писав, що зірка Disney втратила половину прихильників після селфи без білизни.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що ведуча "Орла і Решки" вивалила декольте в тонкій маєчці.