Молода українська співачка Катерина Бігу опублікувала новий знімок в купальнику.

На сліпих прослуховуваннях 9 сезону «Голосу країни» публіку вразило поява яскравої одеситки Катерини Бігу. Її представили як дівчину з минулого Дана Балана. А після спільного виступу на сцені проекту за молодою артисткою почали уважно стежити користувачі Мережі, повідомляють Clutch.

Бігу часто публікує нові фотографії Instagram, на яких хвалиться розкішними формами, а в підписах ділиться думками і цікавими подробицями особистого життя. Особливими фаворитами молодої артистки останнім часом стали фотографії з пляжу в купальнику. І тепер Катерина Бігу оприлюднила чорно-білий знімок.

«Щоб зайти на трон потрібна ще корона, держава і скіпетр. Але Катерина готова до коронації», «Катрусю, ви така неймовірна. Дивлюся на вас ще Голоси і дуже чекаю, чого вам в майбутньому життя принесе. Ви на правильному шляху!», «Приємно посміятися з симпатичним людиною! Незвичайного дня», «Боже, де таку фігурку дістати? На тобі все купальники бомбезно сидять», «А я мрію про тебе» – коментують шанувальники.

Популярні новини зараз
Дощі, грози і навіть заморозки: шашлик на Великдень доведеться відкласти, синоптики попередили про негоду Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться
Показати ще

Нагадаємо, був унікальним, таких у світі всього сім.


Як повідомляв раніше Знай.иа, доведеться забути про улюблених жіночих забаганках.


Також Знай.иа писав про те, що На популярному українському курорті почалася "золота лихоманка".