Відома українська співачка Віра Брежнєва, дружина Костянтина Меладзе, яка нині часто виступає в Росії, поділилася з фоловерами в Instagram незвичайним фото. Знаменитість виставила кадр з фотосесії для Vogue Russia, обкладинку якого прикрасила у вересневому номері. Так, артистка позувала з натуральним макіяжем, доповнивши образ золотими аксесуарами, а також зізналася, що ходила до психолога.

"«Кілька років я відвідувала психолога, з яким ми опрацьовували переживання дитинства, юності. Позбувшись від всіх цих образ і психологічних вузлів, я стала більш гармонійною, спокійною і, як наслідок, навчилася любити себе і приймати такою, яка є. Важливу роль у цьому відіграє чоловік, який знаходиться поряд з жінкою.», - поділилася уравком з інтерв'ю Брежнєва. Фолловери ж залишилися в захваті від побаченого.

Читай Знай.uа у оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Раніше "Знай.uа" розповідав про те, що Віра Брежнєва поділилася в Instagram спільним знімком з 17-річною дочкою Сонею. Шанувальники не одразу зрозуміли, де мама, а де донька, адже вони схожі між собою, як дві краплі води.

Також знаменитість показала спільний знімок з Джастіном Бібером і його нареченою Хейлі Болдуін.