Наталя, прийомна дочка шоумена і співака Потапа, показала незвичайну гнучкість. Шанувальники ж звернули більше уваги на саму фігуру дівчини і на прекрасну розтяжку.

Горова Наталія – рідна спадкоємиця Ірини Горової продовжує ділитися з фолловерами ефектними знімками. Дівчина сіла на шпагат і похвалилася своєю розтяжкою.

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"Шпагат. Для мене це зовсім нове! Я раніше не сідала сама ось так без рук. І я так задоволена собою! Повірте, для мене це величезне досягнення. Сама по собі я гнучка і всі розтяжки мені даються +- легко, якщо регулярно кожен день працювати над собою і тягнутися", - підписала зніком дівчина.

Популярні новини зараз
Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Читай Знай.uа в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Протягом 2 тижнів Наталія наполегливо тренувалась:

• щоранку після того, як прокинулася робила маленьку зарядку і тяглася;
• перед тренуванням/пробіжкою тяглася (всі групи м'язів, а ноги - тягнула кожен м'яз);
• після тренування тягнула всі групи м'язів;
• кожен раз, коли тягнулася намагалася сісти на шпагат.

"І ось!!! 😍🙏🏻 Як тягнутися можете почитати в інтернеті) бо пояснити мені тут важкувато) ❤️ головне робити це КОЖЕН ДЕНЬ і не лінуватися. Приділи собі 10-15 хвилин в день на розтяжку і ти прийдеш до мети!", - підсумувала вона.

Нагадаємо, раніше колишня дружина Потапа Горова показала оголені фото з донькою.

Також Знай.uа писав, що смешнючая Каменських спокушає італійців довгими ніжками.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що Каменських засвітила соковиті форми в крихітному бікіні.